Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Serie

Toon meer
1

Aantal liter/min bij 60 graden

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

001

Type

0000000

ATAG CV-KETELS


Atag zorgt voor een warm hart in uw huis. Zij ontwikkelen en produceren zuinige en betrouwbare cv-ketels, geheel in eigen beheer. Atag levert cv-ketels in verschillende comfortklassen. Hoe groter de warmwaterbehoefte is, des te hoger de CW-klasse van de perfecte cv-ketel voor u heeft. Alle cv-ketels van Atag hebben een rvs warmtewisselaar die een hoog rendement levert. 

Meer informatie over de Atag cv ketel series vindt u onderaan deze pagina.

 

A serie | E serie | I serie | Q serie

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
A serie cv-ketels
De Atag A serie cv-ketels bestaat uit betrouwbare ketels met een uitstekend warmtecomfort en dat met dezelfde hoge rendementen. Andere kenmerken van deze serie cv-ketels is het gebruiksgemak en de lage kosten. De ATAG cv-ketel A-serie is een economische oplossing voor warm water en warmte, waarbij u geniet van zekerheid en betrouwbaarheid. 

E serie cv-ketels
De E-serie van Atag levert hoge prestaties en is een alleskunner. Deze cv-ketels zijn geschikt voor zowel appartementen en tussenwoningen als vrijstaande woningen. De ketels uit de E-serie leveren snel warm water voor bijvoorbeeld een comfortabele douche. Ook voldoen deze compacte ketels aan de duurzaamheidscriteria van Atag. 

I serie cv-ketels
De cv-ketels in de I serie blinken uit in energiezuinigheid en in een korte tijd veel warm water. De ketels hebben een compact formaat, waardoor de toestellen ook nog eens geschikt zijn om in een kleine ruimtes te plaatsen. Bijvoorbeeld in een keukenkastje. De tweede warmtewisselaar zorgt voor meer warm water bij minder gas. 

Q serie cv-ketels
Met een cv-ketel uit de Q serie haalt u het gevoel van een hotel naar uw eigen huis. Dit type cv-ketel levert snel en veel warm water. U geniet van een luxe gevoel, wanneer uw bad snel gevuld is of vanwege de krachtige douchestraal. Ook is het rendement op verwrarming van een hoog niveau. De toestellen uit de Q serie hebben direct warm water beschikbaar, ook voor meerdere afgiftepunten op hetzelfde moment. 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.