In verband met extra drukte bij PostNL kan de levering van uw bestelling vertraging oplopen.

BETALEN EN VERZENDEN

Bezorg- en verzendkosten:

- Gratis bezorging bij bestellingen van € 30,- of meer binnen Nederland (Waddeneilanden op aanvraag!)
- € 6,95 bij een orderbedrag onder de € 30,- binnen Nederland (
Waddeneilanden op aanvraag!)

De bezorg- en verzendkosten worden automatisch toegevoegd aan het eind van het bestelproces.

Grote pakketten welke niet met de pakketdienst meegegeven kunnen worden, zullen met eigen vervoer geleverd worden binnen 48 uur. Tevens levert CVketelopruiming.nl niet onder rembours en we leveren geen bestellingen af op een postbusadres.


Uw bestelling leveren wij af aan huis, op de begane grond. Woont u in een flat of een appartement, dan leveren wij uw bestelling beneden in de hal af.


 
Voorwaarden voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis.
 
- Uw betaling dient vóór 20:50 uur verwerkt te zijn in ons systeem i.v.m. de verwerkingstijd van de betaalproviders (max. 10 minuten)
- De door u gekozen producten dienen voorradig te zijn in ons eigen magazijn. Zie "Beschikbaar eigen magazijn (24 uur)"
- Bestellingen na vrijdag 21:00 uur worden maandag in behandeling genomen. Een indicatie van de levertijden vindt u in onderstaande tabel.
- We hanteren afwijkende levertijden voor extern magazijn artikelen en artikelen die niet geschikt zijn voor verzending met PostNL
- Aan genoemde voorwaarden kunnen door de consument geen rechten worden ontleend
- Alleen producten met onderstaand logo komen in aanmerking voor deze service

Cv-ketels welke te groot zijn voor vervoer met de pakketdienst worden met eigen vervoer geleverd. Deze ketels kunt u tot 17 uur bestellen voor levering de volgende werkdag.
- Cv-ketels die met de pakketdienst mee kunnen zijn herkenbaar aan het logo "voor 21:00 uur besteld, morgen in huis"


U heeft de keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden:

- iDEAL betaling: Veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen.
- PayPal: Veilig online betalen.
- Creditcard: Onder andere VISA, Mastercard, Maestro en American Express worden ondersteund. Wij accepteren creditcard betalingen tot € 2000,-.

Afterpay: Eenvoudig achteraf betalen.
- Overboeking aan CVketelopruiming.nl. Betaling geschiedt via Mollie. Houd er rekening mee dat het tot 6 werkdagen kan duren voordat uw betaling binnen is.

CVketelopruiming.nl rekent hier geen extra kosten voor.

Betaalmogelijkheden

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay app en in de online omgeving Mijn AfterPay kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Betaalvoorwaarden AfterPay België:

Nederlands: https://www.afterpay.be/be/footer/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden
Engels: https://www.afterpay.be/be/footer/betalen-met-afterpay/terms-and-conditions

Levertijd
De levertijd van bestellingen verschilt per bestelling. Het één en ander is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, de geselecteerde betaalmethode en de voorraad. Wij bestellen/leveren zodra we uw betaling ontvangen hebben. Elektronische betalingen worden snel afgehandeld, waardoor dit maximaal twee tot vijf werkdagen in beslag kan nemen. Een indicatie van de levertijd van bestelproducten wordt op de webshop getoond.


Zie onderstaande tabel voor mogelijke levertijden binnen Nederland. (onder voorbehoud)
 
VoorraadBestelmomentLevering
Eigen magazijn (24 uur)Maandag t/m vrijdag voor 21:00 uurDe volgende dag, ook op zaterdag
Eigen magazijn (24 uur)Vrijdag na 21:00 t/m zondagDinsdag
   
Extern magazijn (48 uur)Maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur1 extra werkdag, ook op zaterdag
Extern magazijn (48 uur)Vrijdag na 17:00 uur t/m zondagWoensdag
   
Eigen vervoer productenMaandag t/m vrijdag voor 17:00Op afspraak. Maandag t/m vrijdag

Cv-ketels welke te groot zijn om te vervoeren met de pakketdienst worden met eigen vervoer geleverd. Deze cv-ketels kunt u tot 17:00 uur bestellen voor levering de volgende werkdag. Cv-ketels die met de pakketdienst mee kunnen zijn herkenbaar aan het logo "voor 21:00 uur besteld, morgen in huis"

Meer informatie over de bezorging van uw pakket?
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over bezorging via PostNL.


CVketelopruiming.nl PostNL Track and Trace

Vervoerder
Uw bestelling wordt geleverd door PostNL 
of door onze eigen vervoerder. Cv-ketels worden in de regel met eigen vervoer bezorgd.

Wanneer CVketelopruiming.nl uw betaling heeft ontvangen, dan zal er telefonisch of per e-mail een afspraak met u gemaakt worden voor aflevering van uw bestelling van maandag tot en met vrijdag op het door u opgegeven afleveradres. U kunt bij 'bezorginformatie/mededelingen' tijdens het bestelproces aangeven op welke dag u uw bestelling zou willen ontvangen.
 
Als er een afspraak met u is gemaakt voor een afleverdag, dan kunnen wij helaas nog geen specifiek tijdvak doorgeven. Dit zal pas op de dag zelf bekend worden, afhankelijk van de ritindeling van de chauffeur. Er dient getekend te worden bij aflevering van uw bestelling. Er zal dus iemand aanwezig moeten zijn om de bestelling aan te nemen en af te kunnen tekenen.


Transport risico
CVketelopruiming.nl is verantwoordelijk voor het transport tot aan het moment van levering. Het transport risico als zodanig wordt geheel door CVketelopruiming.nl gedragen. Schade tijdens transport wordt door CVketelopruiming.nl vergoed en/of producten worden omgeruild. Dit bepaalt CVketelopruiming.nl zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de consument. De afnemer dient de bestelling bij aflevering te controleren op schade. U dient voor (bijna) alle verzonden bestellingen een document voor 'ontvangst in goede orde' te ondertekenen. Beschadigingen en/of manco's dienen genoteerd te worden op het document.

Schadereclamaties kunnen tot twee dagen nadat u uw goederen heeft ontvangen worden ingediend. CVketelopruiming.nl zal vervolgens zorg dragen voor een gepaste oplossing. Schadereclamaties die later dan twee dagen gemeld worden, kunnen niet worden gehonoreerd.

Retourneren van producten
U dient altijd eerst een retouraanvraag in te dienen, voordat u uw bestelling terugzendt. U kunt hiervoor per e-mail contact met ons opnemen.


Bij het retourneren van bestellingen zijn de volgende regels van toepassing:
- U kunt bij CVketelopruiming.nl tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden retourneren.
- Alle artikelen dienen in een zo min mogelijk beschadigde verpakking te worden teruggezonden, inclusief alle toebehoren.
- Voor eventuele schade of vermissing tijdens het transport naar ons toe bent u verantwoordelijk.

Gebruik van het artikel is niet nodig om de eigenschappen of de juistheid van de geleverde artikelen te controleren. Indien u dit toch doet, dan zal er mogelijk een waardevermindering van toepassing zijn op het door u bestelde artikel, waarvoor u aansprakelijk bent. De waardevermindering kan oplopen tot 100%, omdat artikelen in sommige gevallen helemaal niet meer te verkopen zijn.

Voor het retourneren van uw bestelling dient u rekening te houden met het volgende:
- Uw gegevens dienen duidelijk zichtbaar te zijn aan de buitenkant van het pakket.
- Er dient een kopie van de factuur bij uw retourzending te zitten.
- U betaalt de verzend- en verzekeringskosten.

Wanneer CVketelopruiming.nl uw bestelling heeft ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging per e-mail. Op die manier wordt u geïnformeerd over de status van de afhandeling.

CVketelopruiming.nl
Toermalijnstraat 6
1812 RL Alkmaar

E-mail: info@cvketelopruiming.nl
Tel: 072-5145040
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.