Filter >

1

Merk

1

Vermogen

1

Inhoud

0000000000000

Elektrische boilers


De elektrische boilers van Cvketelopruiming.nl werken zelfstandig en los van de cv-ketel. Elektrische boilers zijn uitermate geschikt voor stadsverwarming of blokverwarming.

De elektroboilers leveren geen kokend water. Zoals de naam doet vermoeden, gebruiken elektroboilers elektriciteit om het water te verwarmen.  Hierdoor heeft de boiler geen rookgasafvoer, lucht- en gas aanvoer nodig. Dit maakt de installatie snel en eenvoudig te realiseren. 

Meer informatie over de elektroboilers vindt u onderaan deze pagina.
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

Itho Daalderop Mono Plus boilers


De Itho Daalderop Mono Plus boilers hebben twee verwarmingselementen waardoor het water zeer snel verwarmd wordt op een hoog vermogen. Dankzij de Itho Daalderop boilers heeft u altijd direct beschikking over een ruime hoeveelheid warm water. 


Itho Daalderop Mono boilers

De Itho Daalderop Mono boilers hebben een laag vermogen en maken gebruik van het nachtstroomtarief. Deze boiler verwarmt enkel in de nacht en kan overdag niet verwarmen. Indien u overdag wel wilt verwarmen, adviseren wij voor Itho Daalderop Mono Plus boiler te kiezen. U bespaart met deze boiler wel op uw stroomkosten omdat hij enkel alleen in de nacht verwarmt.
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1020 reviews.