Filter >

01

Type

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

0001

Serie

0000000

INTERGAS CV KETELS


Welke cv-ketel sluit aan bij uw wensen en uw woning? Intergas heeft een groot assortiment cv-ketels en behoort tot de pioniers in de cv-techniek. Deze producent richt zich al meer dan 50 jaar op het perfectioneren van verwarmingsketels met vanaf begin jaren ’90 nemen zij een leidende positie in in de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. 

Meer informatie over de Intergas cv ketel series vindt u onderaan deze pagina.

 

Bekijk de Intergas cv-ketels. 


Kombi Kompakt HRE A | Kombi Kompakt HReco | Xtreme
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Intergas 
De Intergas Kombi Kompakt HR ketel is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een grote doorbraak. Dit vormt de basis voor de nieuwste HR-ketels. Bij Cvketelopruiming.nl bent u altijd aan het juiste adres om vertrouwd en snel uw Intergas cv ketel te kopen!

Kombi Kompakt HRE A cv-ketels
Dit type cv-ketel is in vier verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Intergas Kombi Kompakt HRE A ketels vertegenwoordigen een nieuwe generatie cv-ketels. Deze Intergas cv ketel beschikt namelijk over de baanbrekende 'dubbel HR' technologie die hoog rendement op tapwater en hoog rendement op verwarming combineert. Welk type geschikt is voor uw situatie, hangt af van het gewenste warmwatercomfort en de warmtebehoefte. Dankzij het brede aanbod (CW3, CW4 of CW5) heeft Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel. Ook is deze serie ketels voorzien van een traploos modulerende regeling, zodat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. 

Kombi Kompakt HReco cv-ketels
De Kombi Kompakt HReco is in de uitvoeringen HReco 24, HReco 30 en HReco 36 beschikbaar. De bijbehorende comfort warmwaterklassen waardes zijn CW3, CW4 of CW5. Dit type cv-ketel heeft compacte afmetingen, zodat de ketel gemakkelijk te installeren is. De ketels zijn het ultieme in energiebesparing en ze beschikken ook over een innovatieve warmtewisselaar. 


Xtreme cv-ketels
De Intergas Xtreme is onze nieuwste cv-ketel. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.  Door dit hoge rendement gebruikt de Xtreme minder energie, zonder in te leveren op comfort.
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.