Filter >

1

Serie

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

000000000000

INTERGAS KOMBI KOMPAKT HRE


De Intergas HRE cv-ketels zijn klaar voor de toekomst. De ketels beschikken namelijk over een zeer zuinige A-label pomp. De toestellen zijn modern en zeer compact uitgevoerd met de baanbrekende technologie 'dubbel HR'. Deze technologie combineert hoog rendement op verwarming en hoog rendement op tapwater. 
 

Onze Kombi kompakt ketels:

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
De Intergas HRE cv-ketels zorgen voor behaaglijke warmte in uw woning en de gewenste hoeveelheid met warm water in uw keuken en badkamer. Dit type ketel is beschikbaar in een CW3, CW4 of CW5 toestel. De juiste keuze in uw situatie is afhankelijk van uw warmtebehoefte en het gewenste warmwatercomfort. De Kombi Kompakt HRE A heeft een traploos modulerende regeling, waardoor het vermogen van de ketel wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Ook beschikt het toestel over een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in of uit zou schakelen. Dit kan handig zijn wanneer u voor langere tijd geen warm water nodig heeft. 

Aan/uit thermostaten alsook thermostaten op basis van open-therm protocollen werken op deze Kombi Kompakt HRE A ketels. Tevens draagt u ook bij aan de zorg voor het milieu dankzij de zuinige werking en zelfs de kleinste uitvoering, HRE A 24/18, kan een gemiddelde woning gemakkelijk verwarmen en ruime hoeveelheden warm water leveren. 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.