ALLE CV-KETEL MERKEN


Bij CVketelopruiming.nl bent u aan het juiste adres voor kwaliteitsproducten op het gebied van cv. CVketelopruiming.nl heeft uitsluitend A-merk cv-ketels in het assortiment opgenomen. Meer informatie over de leveranciers van onze cv-ketels, thermostaten en toebehoren vindt u op deze pagina. 
 

Bekijk hieronder alle merken cv-ketels.

ALLE CV-KETEL MERKEN
Intergas

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van de cv-techniek. Vanaf begin jaren ’90 heeft Intergas een leidende positie in de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels.

Meer informatie Intergas
Nefit

Sinds Nefit in de jaren '80 de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het assortiment uitgegroeid tot een breed aanbod van oplossingen voor onder andere verwarming en warm water.

Meer informatie Nefit
Remeha

Remeha heeft als missie om de comfortbehoeften van consumenten te vervullen met innovatieve, duurzame en slimme klimaat- en warmwater-oplossingen met de beste services.

Meer informatie Remeha
Vaillant

Bij Vaillant draait alles om de onderwerpen verwarming, warm water en hernieuwbare energiebronnen. Vaillant ontwikkelt visies voor de toekomst naar duurzame oplossingen.

Meer informatie Vaillant
Atag

Atag Verwarming Nederland B.V. is leverancier en fabrikant van onder andere hoogwaardige cv-toestellen. Atag bedient de consumentenmarkt de zakelijke markt met comfortabele oplossingen.

Meer informatie Atag
 

Betrouwbare en snelle levering WebwinkelKeur CVketelopruiming.nl Vanaf 30,- gratis verzonden
 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.