Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Serie

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

001

Type

0000000

NEFIT CV COMBI KETELS


Nefit heeft als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt gebracht in de jaren tachtig. Ketelproducent Nefit heeft daarmee de trend voor duurzame warmteoplossingen gezet. Vanaf dat moment is hun assortiment uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor warm water, verwarming en duurzame energie. Dit geldt zowel voor huishoudens als voor installateurs en andere zakelijke partners.

Meer informatie over de Nefit cv combi ketel series vindt u onderaan deze pagina.
 

Proline NxT | Trendline II

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Proline NxT cv-ketels
De Nefit ProLine NxT is een kleine ketel die tegelijkertijd ook heel slim kan zijn. Ondanks zijn kleine formaat zal dit toestel ook prestaties van formaat leveren. De toestellen zijn voorzien van een Low Energy cv-pomp. De ketel is niet alleen klein in formaat, maar ook heel licht in vergelijking tot andere ketels. Dit komt vanwege de universele wisselaar. De ProLine NxT cv-ketels geven een extra hoog rendement op verwarming en warm water.

Trendline II cv-ketels
De serie met TrendLine cv-ketels is de eerste serie van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels, waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de ruimte- en luchtvaart. De voordelen van de TrendLine II zijn een hoger rendement, lange levensduur en optimale zekerheid. De Trendline toestellen zijn uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, welke veel warmte genereren op een klein oppervlak. 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.