Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Serie

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

001

Type

0000000

NEFIT CV KETELS

Nefit heeft als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt gebracht in de jaren tachtig. Ketelproducent Nefit heeft daarmee de trend voor duurzame warmteoplossingen gezet. Vanaf dat moment is hun assortiment uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor warm water, verwarming en duurzame energie. Dit geldt zowel voor huishoudens als voor installateurs en andere zakelijke partners.

Meer informatie over de Nefit cv-ketel series vindt u onderaan deze pagina.

Nefit Co2-neutraal verwarmen

Koop tussen 15 September en 31 December 2020 een Nefit HR-ketelen en krijg 75 euro cashback!
Door in de bovengenoemde periode een HR-ketel aan te schaffen van het merk Nefit, ongeacht het type, kunt u via het Nefit Co2-neutraal programma een cashback van 75 euro op uw aankoop krijgen. Ook is het daarbij mogelijk om bij registratie van uw HR-ketel te kiezen voor Co2-compensatie, hierbij werkt Nefit samen met de Land Life Company.
 
Voor de volledige actievoorwaarden kunt u terecht op: https://www.nefit-bosch.nl/actie/voorwaarden

9000 I | Proline NxT | Trendline II

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
9000 I cv-ketels
De Nefit 9000i representeert de next step in warmtecomfort vanwege de intelligente techniek, het iconische design en de innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Alles wat u van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt, komt samen in dit Nefit 9000i toestel. De Nefit 9000i is de ideale cv-ketel. De ketel is snel te installeren, zeer zuinig in gebruik en ook nog eens adembenemend mooi om te zien. Dit type cv-ketel is beschikbaar in HR35 en HR50 versie. 

Proline NxT cv-ketels
De Nefit ProLine NxT is een kleine ketel die tegelijkertijd ook heel slim kan zijn. Ondanks zijn kleine formaat zal dit toestel ook prestaties van formaat leveren. De toestellen zijn voorzien van een Low Energy cv-pomp. De ketel is niet alleen klein in formaat, maar ook heel licht in vergelijking tot andere ketels. Dit komt vanwege de universele wisselaar. De ProLine NxT cv-ketels geven een extra hoog rendement op verwarming en warm water.

Trendline II cv-ketels
De serie met TrendLine cv-ketels is de eerste serie van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels, waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de ruimte- en luchtvaart. De voordelen van de TrendLine II zijn een hoger rendement, lange levensduur en optimale zekerheid. De Trendline toestellen zijn uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, welke veel warmte genereren op een klein oppervlak. 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.