Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Serie

Toon meer
1

Aantal liter/min bij 60 graden

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

001

Type

0000000

NEFIT CV SOLO KETELS


Nefit heeft als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt gebracht in de jaren tachtig. 'Solo' geeft eigenlijk al aan dat de cv-ketel maar één taak kan uitvoeren. Een solo cv-ketel is alleen in staat om uw huis of gebouw te verwarmen. Wanneer u de solo cv ketel combineert met een boiler en deze aan elkaar aansluit, dan bent u toch nog in staat om warm water te produceren. Ketelproducent Nefit heeft daarmee de trend voor duurzame warmteoplossingen gezet. Vanaf dat moment is hun assortiment uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor warm water, verwarming en duurzame energie. Dit geldt zowel voor huishoudens als voor installateurs en andere zakelijke partners.

Meer informatie over de Nefit cv-ketel series vindt u onderaan deze pagina.
 

9000 I

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
9000 I cv-ketels
De Nefit 9000i representeert de next step in warmtecomfort vanwege de intelligente techniek, het iconische design en de innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Alles wat u van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt, komt samen in dit Nefit 9000i toestel. De Nefit 9000i is de ideale cv-ketel. De ketel is snel te installeren, zeer zuinig in gebruik en ook nog eens adembenemend mooi om te zien. Dit type cv-ketel is beschikbaar in HR35 en HR50 versie. 

De Nefit 9000i serie cv-ketels staat voor intelligente techniek, innovatieve toepassingen en een iconisch design. De 'i' staat ook voor het intuïtieve gebruik. De Nefit 9000i is indrukwekkend tot in detail met een overzichtelijke binnenkant. Wat uw gewoontes ook zijn, van een grote benodigde hoeveelheid warm water tot heel vaak de warm kraan openzetten, de Nefit 9000i kan het aan.

Het toestel is superstil in gebruik vanwege de volledig geïsoleerde mantel. Als de 9000i zijn werk doet, dan hoort u dit nagenoeg niet. Deze cv-ketel is ook veilig, zuinig, compact en fraai vormgegeven. Alle leidingen en losse componenten zijn namelijk netjes weggewerkt. De intelligente touchscreen bediening zal automatisch de goede weg wijzen. Stap voor stap wordt alleen de benodigde informatie getoond.
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1198 reviews.