ONZE ANDERE WEBSHOPS


CVketelopruiming.nl is onderdeel van MiMashop: een jong en dynamisch bedrijf met meerdere webwinkels. Al onze webshops zijn voorzien van het WebwinkelKeur keurmerk, zodat u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop. Wij leveren in Nederland (ook op de Waddeneilanden). Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden zoals een iDEAL betaling, PayPal, creditcard en overboeking.
 

Onze andere webshops:

ONZE ANDERE WEBSHOPS

123pompshop.nl
123pompshop.nl is het juiste adres voor hoogwaardige condenswaterpompen, cv circulatie pompen, dompelpompen, tapwaterpompen, drukverhogingspompen, vuilwaterpompen, onderdelen en toebehoren. Het assortiment bestaat uit meer dan 100 artikelen van A-merken: Dab, Grundfos, Wilo, KSB en SFA.
Meer informatie 123pompshop.nl

Kranenshoponline.nl
Kranenshoponline.nl heeft een compleet assortiment met allerlei soorten kranen. U heeft de keuze uit fonteinkranen, keukenkranen, wastafelkranen, douchekranen en badkranen. Bij 'diverse kranen' vindt u een selectie van wasmachinekranen, hoekstopkranen, tapkranen en buitenkranen.
Meer informatie kranenshoponline.nl

Persleidingsystemen.nl
Persleidingsystemen.nl levert de bekende buizen en fittingen tegen de scherpste prijzen! Alle buizen zijn KIWA-, DVGW,- en ÖVGW-gecertificeerd en voldoen aan de strikte normen die worden gesteld bij grote commerciële bouwprojecten. Het assortiment bestaat uit ruim 200 artikelen.

Meer informatie Persleidingsystemen.nl

zinkfabriek.nl
Zinkfabriek.nl is de webwinkel voor hoogwaardige zinken artikelen, zoals dakgoten, gootbeugels, kopschotten, steekpijpjes, binnenhoeken en buitenhoeken, hemelwaterafvoer producten, toebehoren en dakbedekking. Het zinkaanbod is in veel verschillende artikelen, soorten en maten beschikbaar.
Meer informatie zinkfabriek.nl

ledlichtkoning.nl
Koning in ledverlichting! Op de webshop Ledlichtkoning.nl vindt u allerlei soorten ledverlichting in het assortiment. Naast led verlichting biedt Ledlichtkoning.nl ook aansluit materialen en kabels aan van A-merken. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen en een grote diversiteit aan ledverlichting.
Meer informatie ledlichtkoning.nl

kamerthermostaatkopen.nl
Bij Kamerthermostaatkopen.nl vindt u diverse thermostaten en toebehoren: van traditionele thermostaten (zoals kamerthermostaten) tot slimme thermostaten. De A-merken in het assortiment van deze webshop zijn: Honeywell, Nefit, Remeha, Vaillant, Atag, Nest en Anna. Profiteer van onze aanbieidngen.
Meer informatie kamerthermostaatkopen.nl

 

reservoirshop.nl
Reservoirshop.nl voorziet u van inbouwreservoirs voor nieuwbouw tot opbouwreservoirs welke vaak gebruikt worden bij renovatie. Daarnaast levert Reservoirshop.nl ook alle toebehoren. A-merken, scherpe prijzen, volledige bezorging en gratis levering vanaf €30,- zijn de voordelen van Reservoirshop.
Meer informatie reservoirshop.nl


Betrouwbare en snelle levering Webwinkelkeur CVketelopruiming.nl Vanaf 30,- gratis verzonden

De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1154 reviews.