Filter >

01

Soort

1

Serie

000001

Type

0000000

ORCON VENTILATIE


Orcon ontwikkelt en produceert energiezuinige ventilatiesystemen voor woningen, kantoren, fabrieken, scholen en horecagelegenheden. Wat uw situatie ook is, Orcon biedt altijd de juiste oplossing! Er zijn verschillende type ventilatiesystemen, zoals de Orcon HealthLine WTW of de Orcon Smartline units. De Orcon Smartline ventilatiesystemen worden standaard geleverd met een vochtsensor en daarnaast zijn er ook diverse uitbreidingsmogelijkheden met bijvoorbeeld extra 15RF afstandsbedieningen en CO2-sensoren.
Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com

De voordelen van een Orcon ventilatiesysteem
Met een ventilatiesysteem van Orcon is huis bent u altijd verzekerd van frisse schone lucht en een gezond binnenklimaat. De sensoren zorgen ervoor dat de ventilatie volledig automatisch functioneert en daarmee voorkomt u een muffe lucht in huis, vochtplekken en schimmels.

WTW (Warmte Terug Winning) ventilatiesystemen
Een WTW-unit is een compacte balansventilator met warmteterugwinning, zoals de
Orcon HealthLine HRC 220. Een WTW-unit zorgt ervoor dat de warme binnenlucht wordt gefilterd en warmte wordt behouden om vervolgens uw huis te verwarmen. Hiermee bespaart u kosten, omdat uw cv-ketel niet opnieuw het huis hoeft te verwarmen.

Standaard met vochtsensor en uitbreidbaar met CO2-vraagsturing
Alle Orcon Smartline ventilatiesysteem zijn standaard uitgerust met een vochtsensor. Verder zijn ze ook uitbreidbaar met extra
CO2 ruimtesensoren en extra 15RF afstandsbedieningen. Dit biedt meer comfort en meer mogelijkheden voor een nog beter binnenklimaat. Om de afvoerbuizen mooi af te dekken adviseren wij om te kiezen voor de universele Orcon afzuigventielen.

Leverbaar met randaarde stekker en perilex stekker
De Orcon ventilatiesysteem zijn leverbaar met een
randaarde stekker of een perilex stekker. Dit staat per product op de productpagina aangegeven en geeft u meer inzicht in het kiezen van het juiste woonventilatiesysteem. Weet u niet zeker welke aansluiting u heeft? Neem dan het Orcon SmartLine renovatiepakket, want dit pakket heeft een randaarde stekker en een perilex stekker!

De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1020 reviews.