Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Serie

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

001

Type

0000000

REMEHA CV COMBI KETELS


Remeha gaat voor optimaal comfort. Zij hebben verschillende standaard oplossingen ontworpen in de vorm van cv combi ketels, waarbij comfort altijd centraal staat. Andere voordelen van een Remeha cv combi ketel zijn de besparing op energiekosten, grote prestaties en een hoog warmwatercomfort. Wanneer u kiest voor een Remeha cv combi ketel, dan kiest u voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Remeha geeft op een eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering.

Meer informatie over de Remeha cv combi ketel series vindt u onderaan deze pagina.

 

Avanta | Calenta | Quinta Pro | Tzerra Ace

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Avanta cv combi ketels
Met de Remeha Avanta cv-ketel geniet u van een betrouwbare warmtelevering vanwege de beproefde techniek en van eenvoudig onderhoud, doordat de componenten goed bereikbaar zijn. CVketelopruiming.nl heeft de Avanta 28c CW4 en 35c CW5 uitvoering in haar assortiment. De Avanta 28c CW4 is geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens in een tussen- of hoekwoning, waarbij het gemiddelde douche- of keukengebruik of het vullen van een kleiner bad 100 tot 120 liter is. De Avanta 35c CW5 daarentegen is geschikt voor grotere huishoudens die in een hoekwoning, 2-onder-1-kap woning of een vrijstaand huis wonen en een bovengemiddeld badkamer- en keukengebruik hebben. 

Calenta cv combi ketels
De Remeha Calenta cv-ketel beschikt over een geruisarme werking vanwege de modulerende pomp. Deze cv-ketel levert een royale hoeveelheid aan warm water en u beschikt in slechts twee seconden over warm water. CVketelopruiming.nl heeft de Calenta in drie comfortklassen in haar assortiment, te weten de CW4, CW5 en CW6. De verschillende uitvoeringen zijn geschikt voor alle huishoudens, van gemiddelde huishoudens tot de grotere. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het huishouden, zijn deze cv-ketels geschikt voor tussenwoningen, hoekwoningen, 2-onder-1-kap woningen en vrijstaande woningen.

Tzerra cv combi ketels
De Remeha Tzerra is de ideale oplossing voor kleine ruimtes. De cv-ketel is makkelijk te plaatsen en tevens energiezuinig bij verwarming. U heeft in slechts twee seconden warm water. De verschillende uitvoeringen zijn geschikt voor kleine huishoudens (CW3), gemiddelde huishoudens (CW4) en de grotere huishoudens (CW5) in verschillende woningen, zoals appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen of vrijstaande woningen. 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.