Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Serie

1

Vermogen cv

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

001

Type

0000000

REMEHA CV SOLO KETELS


Remeha gaat voor optimaal comfort. Zij hebben verschillende standaard oplossingen ontworpen in de vorm van cv solo ketels, waarbij comfort altijd centraal staat. Andere voordelen van een Remeha cv solo ketel zijn de besparing op energiekosten, grote prestaties en een hoog warmwatercomfort. Wanneer u kiest voor een Remeha cv solo ketel, dan kiest u voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Remeha geeft op een eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering.

Meer informatie over de Remeha cv solo ketel series vindt u onderaan deze pagina.

 

Quinta Pro

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
Quinta Pro cv solo ketels
Deze Remeha Quinta Pro cv-ketels zijn zeer krachtig, stil en zuinig in verbruik. Ook is de Quinta Pro geschikt voor directe aansluiting op vloerverwarmingsinstallaties en leverbaar in drie vermogensklasses bij CVketelopruiming.nl. De Remeha Quinta Pro 45, 65 en 90 zijn geschikt voor grote woningen of utiliteit en de warmwatervoorziening is mogelijk via een boiler of oplaadunit. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, een degelijke en modulerende hoogrendement cv-ketel met prestaties van formaat.

De Quinta Ace is de krachtigste wandketel van Remeha en is leverbaar in verschillende vermogensklassen, van 45 tot 90 kW. Dit toestel is een uiterst degelijke, modulerende hoogrendement cv-ketel met grote prestaties. Ongeacht het gekozen vermogen, zijn de afmetingen van de Quinta Ace zeer compact. Ook dragen het bescheiden montagegewicht en de stille werking van deze cv-ketel ertoe bij dat het geen enkel probleem oplevert bij het vinden van een geschikte montageplek.

De Quinta Ace toestellen van Remeha is voorzien van de allernieuwste regeltechniek. Deze cv-ketel staat namelijk garant voor comfortabele warmte en een betrouwbare warmtelevering. De serie met Remeha Quinta toestellen beschikken over een krachtige kern die gemakkelijk een riante woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand kan verwarmen.

 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1198 reviews.