Filter >

01

Soort cv-ketel

1

Tapwater capaciteit

1

Aantal liter/min bij 60 graden

1

Type


1

Vermogen cv

001

Serie

0000000

REMEHA TZERRA ACE


De Remeha Tzerra lijn richt zich zowel op consument als installateur. Waar het voor de klant gemakkelijk is om de ketel te gebruiken, is het voor de installateur gemakkelijk om onderhoud te plegen. De Remeha Tzerra heeft componenten die allemaal aan de voorkant vervangen kunnen worden. Remeha heeft de Tzerra ketels zo compact mogelijk gemaakt. Zo kunt u de ketel overal kwijt waar u wenst.


Bekijk de Tzerra Ace:

Sorteer op:
zoek
 
powered by myShop.com
De nieuwe Remeha Tzerra Ace is op meerdere fronten klaargestoomd voor een duurzame toekomst. De Remeha Tzerra Ace is klaar om gecombineerd te worden met duurzamere (hybride)systemen zoals een warmtepomp en/of zonlichtsysteem. De Remeha Tzerra Ace is gedigitaliseerd en biedt veel informatie die het voor de installateur kinderspel maakt om uw gehele ketel te onderhouden in een enkele onderhoudsbeurt. Ook heeft Remeha 'eSmart Inside' ontwikkeld. Dit nieuwe digtale platform stuurt de Tzerra Ace ketel nóg slimmer aan. Remeha heeft dankzij eSmart Inside ook de mogelijkheid om gratis software updates te geven aan de ketel. Hier kan Remeha nieuwe functies mee ontgrendelen en de ketel efficiënter maken.

De installateur kan dankzij eSmart Inside uw ketel uitlezen en een gedetailleerd rapport krijgen. Met Remeha Connect wordt de installateur direct ingelicht als de cv-ketel in storing gaat en voorspelt zelfs onderhoud! Dankzij deze unieke verbeteringen is een servicebeurt slechts eens per 3 jaar nodig, in plaats van de gebruikelijke 2 jaar! 
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1005 reviews.