VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk de veelgestelde vragen:


Kan CVketelopruiming.nl u helpen? U vindt hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op of bekijk de pagina met cv-ketel informatie

Bestellen
Hoe kan CVketelopruiming.nl zulke scherpe prijzen hanteren? 
Ons assortiment met producten wordt scherp ingekocht. Daarnaast houden we de kosten zo laag mogelijk, zodat we onze artikelen voor de laagste prijs kunnen aanbieden.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
U heeft de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL betaling, PayPal, Creditcard, 
Afterpay en overboeking. CVketelopruiming.nl rekent hier geen extra kosten voor.

Ontvang ik een bestelbevestiging van mijn geplaatste order? 
U ontvangt een orderbevestiging van uw bestelling via de e-mail.

Is het mogelijk om zelf een bezorgmoment te kiezen?
U kunt helaas niet zelf een tijdstip kiezen waarop uw order wordt geleverd.

Bezorgen
Zijn er verzendkosten?
CVketelopruiming.nl rekent geen verzendkosten in Nederland (ook niet op de Waddeneilanden) bij bestellingen van € 30,- of meer. Bij een orderbedrag onder de € 30,- wordt een bedrag van € 6,95 verzendkosten berekend. We leveren niet onder rembours en we leveren geen bestellingen op postbusadressen.

Wie bezorgt mijn bestelling?
Uw bestelling kan geleverd worden door verschillende vervoerders, zoals PostNL of eigen vervoer. Wanneer uw bestelling te groot is om met de pakketdienst mee te geven, dan zal er 
telefonisch of per e-mail een afspraak met u gemaakt worden voor aflevering van uw bestelling van maandag tot en met vrijdag op het door u opgegeven afleveradres. U kunt bij 'bezorginformatie/mededelingen' tijdens het bestelproces aangeven op welke dag u uw bestelling zou willen ontvangen.
 
Als er een afspraak met u is gemaakt voor een afleverdag, dan kunnen wij helaas nog geen specifiek tijdvak doorgeven. Dit zal pas op de dag zelf bekend worden, afhankelijk van de ritindeling van de chauffeur. Er dient getekend te worden bij aflevering van uw bestelling. Er zal dus iemand aanwezig moeten zijn om de bestelling aan te nemen en af te kunnen tekenen.


Hoe lang duurt het voor dat ik mijn bestelling ontvang?
De levertijd van bestellingen verschilt per bestelling. CVketelopruiming.nl bestelt/levert zodra we uw betaling ontvangen hebben. Een indicatie van de levertijd van bestelproducten wordt op de website getoond. Voorraadartikelen worden in de regel tussen 24-48 uur op werkdagen geleverd. U kunt de actuele voorraad vinden op de meerinfo pagina van het betreffende artikel. Dit wordt aangegeven als Voorraad (24 uur). Artikelen die geleverd worden uit het externe magazijn, aangegeven als Voorraad (48 uur), worden doorgaans één werkdag later geleverd dan de voorraadartikelen. Bestellingen die voor 16:30 uur op werkdagen geplaatst worden, zullen onder normale omstandigheden de volgende werkdag geleverd worden. Bestellingen op vrijdag na 16:30 uur geplaatst, worden op maandag verwerkt.

Kan ik mijn bestelling volgen? 
Ja, u kunt uw bestelling volgen indien het om kleine pakketten gaat die met PostNL verstuurd worden. Wanneer uw order is gepakt in het magazijn, ontvangt u een track & trace code van de vervoerder zodat u de status van uw bestelling kunt volgen. Grote pakketten worden met eigen vervoer geleverd. Het bezorgmoment wordt met u afgestemd. 

Hoe werkt track & trace? 
U kunt de status van uw bestelling volgen via track & trace bij kleine pakketten die met de pakketdienst meegegeven worden. Hier kunt u de bezorgdagen en -tijden terugvinden voor uw postcode.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
Wanneer er niemand aanwezig is op het opgegeven afleveradres, zal de pakketdienst uw bestelling bij uw buren afleveren. Als zij ook niet thuis zijn, zal de vervoerder het pakket mee terug nemen. De vervoerder biedt uw bestelling de volgende werkdag opnieuw aan u aan. Deze informatie wordt vastgelegd in track & trace, zodat u op de hoogte bent van de status van uw zending.  

Mijn bestelling is niet compleet?
Als u een incomplete bestelling ontvangt, dient u direct contact met CVketelopruiming.nl op te nemen.

Mijn ontvangen bestelling is defect geleverd, wat nu?
Dat vinden wij heel vervelend. Neem contact met ons op en wij zorgen direct voor een oplossing. 

Afhalen
Kan ik mijn bestelling afhalen?
Het is niet mogelijk om uw order af te halen.

Retourneren
Is het mogelijk om mijn bestelling te annuleren als ik deze al betaald heb? 
Zodra u uw bestelling heeft betaald, kunt u deze nog annuleren op werkdagen tussen 08:00 uur en 16:30 uur door contact met ons op te nemen. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling eventueel te retourneren. Zie hiervoor de retourvoorwaarden.

Ik heb het verkeerde product ontvangen.
U dient contact met ons op te nemen.

Wanneer ontvang ik het geld op mijn rekening van geretourneerde producten? 
CVketelopruiming.nl crediteert het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourorder.

Overig
Wat doet CVketelopruiming.nl met mijn persoonlijke gegevens?
Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. CVketelopruiming.nl ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op de pagina Privacy policy / cookiebeleid kunt u nalezen welke gegevens we verzamelen als u onze webshop gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Waar kan ik met mijn klacht terecht?
CVketelopruiming.nl verzoekt u vriendelijk om uw klacht via de e-mail door te geven. Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk behandelen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur.

Doet cvketelopruiming mee aan Black-friday?
Jazeker, elk jaar heeft cvketelopruiming.nl het hele Black-friday weekend scherpe acties. Kijk daarom rond deze periode onze Black-Friday pagina.
De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1154 reviews.