Filter >

01

Merk

1

Uitvoering

000001

Type

0000000

MECHANISCHE VENTILATIE


Op deze pagina vindt u diverse mechanische ventilatiematerialen van verschillende merken. CVketelopruiming.nl biedt een uitgebreid assortiment aan van mechnische ventilatie waaronder afzuigventielen, badkamerventilatoren, flexibele slangen, slangklemmen, woonhuisventilatoren en zenders aan om uw cv-installatie compleet te maken.  Wilt u weten hoe ventilatie u corona kan voorkomen? Lees dan onze ventileren tegen Covid pagina.
 

Bekijk onderstaande mechanische ventilatiematerialen.

Sorteer op:
zoek
 
>
powered by myShop.com

 

Woonhuisventilatoren

Mechnische ventilatie zorgt dat de vervuilde lucht in huis wordt afgevoerd en eventueel wordt het vervangen door verse buitenlucht. Er zijn meerdere manieren om dit te realiseren. 
De meeste bekende vorm van mechanische ventilatie is een woonhuisventilator. Hier sluit u flexibele slangen op aan. Deze slangen sluit u op toevoer- of afzuigventielen in de ruimte waar de toevoer of afvoer van lucht wilt hebben. De woonhuisventilatoren van Cvketelopruiming.nl kunnen een ruime luchthoeveelheid aan. Op de productpagina's vindt u deze specifieke waardes hiervoor terug. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft.

Snel naar Woonhuisventilatoren | Buizen & hulpstukken | Afzuigventielen

Buisventilatoren

Buisventilatoren zijn universeel toepasbaar voor kleine ruimtes. Een buisventilator wordt geplaatst tussen 2 slangen. 
Het grote voordeel van een buisventilator ten opzichte van een badkamerventilator is dat deze uit het zicht is. Enkel de ventiel is zichtbaar in de ruimte. Buisventilatoren zijn geschikt voor horizontale of verticale plaatsing.
Buisventilatoren zijn stille ventilatoren. Ze hebben een laag geluidsdrukniveau. Bekijk de geluidsdrukniveau in dB(a) op de productpagina's.

Snel naar Buisventilatoren | Buizen & hulpstukken | Afzuigventielen

Badkamerventilator 

Badkamerventilatoren (c.q. toiletventilatoren) worden ook aangesloten op het centrale afvoersysteem. 
Badkamerventilatoren kunnen op meerdere manieren worden aangestuurd. De meeste voorkomende werkingen zijn via aan/uit, timerfunctie, vochtsensor en geurdetectie.
Badkamerventilatoren zijn stille ventilatoren. Ze hebben een laag geluidsdrukniveau. Bekijk de geluidsdrukniveau in dB(a) op de productpagina's.

Snel naar Badkamerventilatoren | Buizen & hulpstukken | Afzuigventielen


De waardering van CVketelopruiming.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.3 / 10 gebaseerd op 1016 reviews.